ericbright

sådan är den kafkavärlden

EB 20111116

From: susaeg21@hotmail.com
To: stenbocken62@gmail.com; b3wheel@gmail.com
CC: susaeg21@hotmail.com; susaeg30@hotmail.com; alfsusaeg@gmail.com; susaeg@hotmail.com
Subject: Ditt förslag till brev till kommunen mm (kopia)
Date: Wed, 16 Nov 2011 22:27:35

Broder,
Först ett gammalt så kallat nsm distribuerat till en person den 31 augusti 2011
http://dokubank3.files.wordpress.com/2011/09/nsm9.jpg
författat av en (mycket)gammal dito som för länge sedan skulle gått i pension..;/
http://dokubank3.files.wordpress.com/2011/09/nsm1.jpg
http://dokubank.files.wordpress.com/2009/01/cps-testim.jpg

Ett noshitmessage från en NoShitMessenger…kort sagt.
Varfördå? Här&nu?
Kortaste svar på lager: Ondskan är DUM! Med den naturliga följdfrågan; varfördå?
Kortaste svar här:
Eftersom Ondskan är så dum att den inte fattar när den är död…inte ens när den är STENDÖD!
Inte nog med det: Fattar icke ett skit…fast den varit SÅ jävla död nästan 20 år, i ett fall jag känner så gott och väl..;|
Fråga dig själv: Kan NÅGON eller NÅGOT vara dummare än så?
Jag kan iaf på rak arm säga att jag inte känner något fenomen…whatsoever…som är SÅ INIHELVETE DUMT..;|

Det var…kan man säga…ingressen..;)
Och kan man här&nu med fog tillägga att sista skottet i det stendöda kadavret…som tror att det lever…fast det bara ”går igen”…träffade på sekunden den 15 november 2011 17:13:52. Vilket i samma stund ’kvitterades’ med det ”magiska” talet 4 (tvärsumman av likvideringsögonblicket) som gånger två ger det ”MegaMagiska” talet 8. Se bara klockslagets tvärsumma;…noll…nada…finito..;)
Lek&tes…förstås…men inte vilken som helst då den ligger EXAKT på gränsen mellan fantasi och ”evidensbaserad” verklighet. Bara det..;)

Blir du förvånad
när du läser det här är det bra. Blir du det inte är också det OK…för mig (ngt mindre för dig..;) eftersom allt var klart för så länge sedan och det som pågår här&nu är ett (i brist på bättre) ”metafysiskt efterspel”. Och det jag ”håller på med”…just här och just nu är…förutom metafysik, metaforik, pedagogik och retorik…en liten men likväl gnutta lyrik..;)
Så håll ut Broder! Dagens ”nsm” är på G. Kommer strax…som du ska se..;)
Först ngra metaforer:

Likvideringsögonblicket
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/dead.jpg

Bullarna
märkligast med ”våra bullar” att dom måste in i ugnen igen fast dom var så fina, lagom gräddade och allt..;|
Den dumma ondskan igen…som inte känner igen vare sig lukt eller syn av fina färdiggräddade bullar.
Ondskan är dum. Period. Rättare sagt; per idioti..;|

Otrolig
skrev jag på fb häromdagen. Syftade som du vet på dig men förklarade aldrig meningen/syftet.
Vad jag menade var din…även med min empiriska måttstock mätt…otroliga anpassningsförmåga. Och syftade då på den i mitt tycke fantastiska skapelse som kallas kameleont.
Seriöst och utan ironi eftersom det är fråga om en uråldrig (familj av) överlevare som aldrig överlevt den ’brutala’ evolutionen utan sin fantastiska anpassningsförmåga. Kanske jag är lite avis just p g a min (nästan totala) brist på anpassningsförmåga(av kameleontens sort).
Anpassat mig har jag förstås gjort hela mitt liv…på mitt sätt. Annars hade jag lika förstås inte skrivit detta här&nu.
Researchade lite för ’ordnings’ skull och hittade en mening på nätet som på pricken passar min mening:
”Kameleonter är fantastiska djur, de tycks ta livet med ro…Det första man bör känna till är att kameleonter har en tendens att bli stressade. Trots att kameleonten är ett vackert djur och människors dras till dem så blir de väldigt lätt stressade i människors och andra djurs närvaro….Kameleonter är inga sociala djur utan mer av ensamvargar”
Vad jag egentligen vill säga detta är vi båda är kameleonter…på hart när diametralt olika sätt. Fantastiskt…bara det…då det passar så utmärkt till det vi ”håller på med”…här&nu. Så nog om det..;)

Födelsedag idag
och syftar på årsdagen…16 november 2010…av Österåkers, med uppdragsgivare senaste farliga setup. Som liksom raden föregående farliga fällor uteslutande kunde undgås med min ’anpassningsförmåga’. Som i sig inte är märklig eller ”konstig” på ngt sätt då den lika uteslutande bygger på (förmågan) att bokstavligen efterleva sentensen:
Den största konsten är
att ständigt leva i det innevarande ögonblicket
och innebär förståelse för att ordet inte är saken,
att tanken är gammal och att svaret
är uppmärksamhet.
Den farliga fälla som fyller år idag dokumenterades och publicerades ”per infobrev” samma dag under rubriken ”En obehaglig händelse”
http://docubank12.wordpress.com/2010/11/17/infobrev20101117/
Skummade nyss igenom dokumentet igen och trots ett helt års distans tycker jag det hela är om möjligt än mer obehagligt idag. Förmodligen beroende att skrivningarna den 16-17 november i fjol är fullt ut belagda idag vad gäller de inledningsvis misstankarna angående då pågående ”farliga setup”. F.ö. samma dag då ”någon” på ”allvar” etablerade mig på Facebook och såg till att fick 60 nya ’vänner’…på ngra få timmar..;)
Jag var redan då mycket tveksam till att vara&verka på Facebook eftersom jag (då) utan minsta kunskap om fenomenet som sådant misstänkte att det skulle ”ta dyrbar tid” från min ”huvudmission”. Vilket även visade sig både var och bli en av mina många dyrköpta erfarenheter..;| Men ”lyckosam” ändå då jag Facebook förutan sannolikt aldrig hade träffat dig..;)

Svarte Petter
En sakfråga är klar idag. En viktig fråga. Den viktigaste i själva verket. Som kan resumeras med tre ord: SPELET ÄR ÖVER!
”Dom” sitter idag med Svarte Petter på hand. Och alla som kan ngt om (spel)regler vet att den som till slut sitter med Svarte Petter har förlorat…och ”får betala”..;)
http://dokubank12.wordpress.com/2011/11/14/svarte-petter/
Bäst av allt i det spelet…idag…är att jag ”per 4D”
http://dokubank12.wordpress.com/2011/08/16/4d/
helt säkert vet att ”dom” VET…att det är KÖRT! Och är…som jag brukar säga…avrundat till 99,99% säker på att ”dom” också vet att 4D inte är ”att lekame”..;) lika lite som att DU i detta nsm numera hör till  den krets som ska ha/få betalt som ”handläggare i det Godas tjänst”. Så du vet och förstår vad jag menar. Där jag ska att se till ord och sak blir ett, så att du ”per evidens” förstår vad jag menar..;) Allt redan…som du kanske sett&förstått, resumerat i översikten nedan…
http://dokubank3.files.wordpress.com/2011/08/klockan2.jpg

Du skulle se
hur ”dom jävlarna håller på” med mina bloggar…och Facebook.
Det är olidligt i sig att det bevisligen existerar människor a la kategori 3 nedan;
1. dom som får saker att hända
2. dom som ser på vad som händer
3. dom som frågar ”vavaresomhände?”
Dom som nu ”håller på” är per evidens HELT hysteriska. Syftar förstås på kadern drängar som ännu inte förstått vad som faktiskt HÄNT. Och ska här…ngt motvilligt då jag ogillar ‘självbespeglingar’ whatsoever…citera ur din skrivning i mailet den 11 oktober:
”Hej Alf, Jag har kollat den första länken 4D om nödvändigheten att tala sanning. Jag som jobbar med kommunikation vet detta – blir man fast för att ja ljugit så får man aldrig tillbaka sin trovärdighet. Man behöver inte alltid berätta hela sanningen, men man får inte ljuga…
Din argumentation är lysande och det är frågan om filosofiska betraktelser av hög klass. Det är som att lyssna på min gamla lärare i logik…För att återgå till min aktivitet på Vakens FB-grupp, så tror jag att många där inte klarar av att tänka så som jag, och du gör. Med risk för att lyfta sin egen svans, så vill jag ändå påstå att människor som inte har en akademisk utbildning bakom sig tänker mera svartvitt – det är antingen eller…Tron på konspirationer ”under varje sten” är givetvis totalt överdriven – vilket naturligtvis inte betyder att konspirationer inte finns. Det du råkat ut för kan mycket väl vara en slags konspiration…det är ett nöje att läsa din argumentering, även om man ibland måste läsa flera gånger (upprepning är all inlärnings moder) och kunna smälta det du skrivit om dina upplevelser…”

Men varför
detta bautabrev då allt idag är närmast kristallklart oss emellan?
Svaret är som vanligt enkelt och kan som (nästan) alltid resumeras ”per tre”. Nu per de tre bokstäverna TID.
Mina/våra fiender på hantlangar- och rådgivarnivå (de högsta/värsta vet redan ”hur mycket klockan är”) som känner golven gunga idag behöver lite extra tid (som dom ska få…fast endast skälig sådan..;) för att inmundiga sjösjukepiller, Losec, Prosac och liknande…

Är idag förvissad
om att du har förstått och vet att ’bara’ resten återstår. Den rest som huvudsakligen ICKE ligger på vårt bord. Som ligger åt det håll du skrev den 30 oktober(och sedan ”snubblade” lite..;)
http://geasus.files.wordpress.com/2011/11/liten.jpg
Du återfick dessbättre balansen (utan medikamenter tror jag..;) och står nu stadigare än(tror jag) någonsin. Och den som lever får(tror jag) se att min…a la krukan Josefsson (Uppdrag granskning) ”imponerande analysförmåga” alltjämt är a la samma kruka; ”intakt”..;)

Ett par klipp
ur gårdagens Facebookmeddelanden
> Jag har skrivet ett förslag till brev till kommunen – det finns i din epost. Jag vill att du ser det och eventuellt rättar/tillägger något innan det åker iväg. Jag måste också avslöja mitt riktiga namn i brevet till kommunen, så jag ber dig att inte sprida det på Internet…
< Som det hela har utvecklats är ditt absolut bästa (rent av enda) skydd dina personuppgifter till mig (namn, adress, pers.nr etc) med vilka jag idag inte bara kan lova utan garantera att…INGEN vågar angripa dig på NÅGOT sätt…i fortsättningen.
Jag bevarar uppgifterna för mig själv…så länge det behövs…d v s tills ”dom” har gjort RÄTT. Därefter bestämmer du vad du vill om fortsättningen; gömma&glömma…eller vad du vill…så länge jag finns till..;)

Igår…ngra timmar senare
> Det var därför jag ville att du skulle läsa texten först.
< där tänkte du rätt..;)

> Husrannsakan var kanske ett tankefel
< förvisso..;)

> men förvisso påminde Guilottes besök om just en sådan.
< smärtar LITE att du inte förstått detta viktiga förhållande. Utan klander dock med så OFANTLIGT mycket substans i en så vedervärdig soppa att den/det till och med blir för mycket för mig trots(möjligen på grund av) att jag ”fått äta varenda slev”…i snart 20 år..;|

> Det var väl då som domstolsbevisen försvann?
< nej…den här urlen förklarar
http://dokubank9.wordpress.com/2010/12/04/kommunmote-20030626/
Det var alltså tjänstemän hos Österåkers kommun som vid INBROTT i min dåvarande bostad på Norrgårdsvägen 3G i Åkerberga…STAL de tio flyttkartongerna papper mm (jfr den här länken)
http://dokubank2.wordpress.com/2010/11/27/aklagarmyndigheten-2002-11-19/
just det underlag jag RÄDDADE vid kronofogdens/Guilottes anonyma myndighetsförrättning vid det s k Ljuströövergreppet
http://dokubank12.wordpress.com/2011/10/16/ljusteroovergreppet/
där f.ö. en av kommunens (myndighets)tjänstemän AKTIVT deltog (även)vid den komplotten (första/översta dokumentet…)
http://dokubank12.wordpress.com/ljusteroovergreppet-forspel/ljusteroovergreppet-efterspel/

> Märkligt att du ”sett” mig på Vaken idag, eftersom jag inte kommit in där på hela dagen, hela gruppen har försvunnit för mig på FB. Tydligen har de inte tagit bort mina inlägg, som din skärmdump visar.
< när vi sjösatt ”vår” skuta så att den flyter som den ska…vilket nu kommer att gå både fort&bra…ska jag bidra till att sätta en del sk Vakenvänner på (rätt)plats. Vakengruppen är…med ett fåtal undantag…en samling som förtjänar allt annat än respekt.
Och när den falska adminen MB till slut förstår vidden av mitt lika uppriktiga som verklighetsförankrade erbjudande om att göra ”Vaken ekonomiskt oberoende”…ska det bli riktigt kul…sannolikt enligt prognosen till ”långt efter jul”..;)

Var här vänlig
att missförstå rätt. Det jag skriver är icke utslag av ”högmod”, ”dumdryghet” eller liknande. Jag VET vad jag pratar om. Och ”dom” jag pratar om vet hart när intet. Är man dessutom bara lite sur…blir det garanterat kur(för rimmet skull) till långt efter jur..;|
På fullt allvar vill jag påstå att INGEN ännu (utom mina värsta plågoandar) har FÖRSTÅTT den kraft som ”bor” i mina bloggar på Internet. Eftersom ingen (utom kanske du…och mina plågoandar) har förstått med vilken möda…tålamod…uthållighet och BESLUTSAMHET…som detta 50-tal bloggar har byggts upp. Först när det (som nu) är KÖRT kommer ”alla dom” att fatta.
Ty sådan är den kafkavärlden, befolkad av sin urbefolning…den urbota enfalden/ondskan..;|
Men, trots att min enda likhet med (det påstådda fenomenet) Jesus är att läsa mitt efternamn bakifrån…på engelska…ska jag iaf FÖRSÖKA förlåta. Till och med den sanslösa ondskan. Så min största prövning…alla kategorier i ‘detta livet’…återstår som du nu förstår..;/

Näst sist
får du ngra länkar till de omständigheter och händelseförlopp som nu slutgiltigt slutit den verkligt Onda cirkeln, i det här fallet/målet.
Det är fråga om dokument som avlägsnats i samband med ett (i den långa raden) datasabotage där syftet som alltid var att ”städa min förhatliga hårddisk”. Kunde inte heller…när jag långt senare sökte ett av de raderade dokumenten hitta ngn backup. Och minns inte heller om och isf var ngn backup fanns.
Slumpen har dock stått mig närmast regelmässigt bi genom åren och fick jag tag på dessa dokument samtidigt(!) som den gamla gåtan om de exakta omständigheterna bakom det förödande Västeråsövergreppet löstes…per obortpratbara evidens!
Trots att allt är klart i den delen idag och alla brott&förbrytelser vid den tiden har preskriberats, nämner jag inga namn eller sakomständigheter för övrigt som (be)visar ”cirkelslutet”…eftersom jag med gamla vanliga 99,99% säkerhet det här mailet kommer att lusläsas av obehöriga.
Men läser du noggrant…ffa Lennart Korsells berättelse…kommer du nästgårds sanningen.
Bifogar(opublicerade)länkar till alla fyra textdokument men föreslår att du hoppar över det första och börjar med den s k andra delen av Helens berättelse. Den första delen är så motbjudande att inte ens jag…som redan läst…kom mer än halvvägs när jag för ett tag sedan läste igen.
Helens berättelser var hennes eget initiativ för att ”förklara det oförklarliga”. Men tror jag det lika mycket var fråga om att ”skriva av sig” det ofattbara trauma det var fråga om.
Jag ville inte att Helen skulle visa den första delen för utomstående men vet att hon iaf delade ut alla papper till ”den närmaste släkten”.
Helen blev så djupt chockad/skadad av det inträffade (fast hon då inte visste hur allt egentligen  förhöll sig) att hon på fullt allvar ville att vi skulle bjuda ut hennes föräldrar till vår ö Kvarnskär utanför Ljusterö (där vi bodde ett par år efter Västeråsövergreppet) slå ihjäl dom ”gräva ner dom nånstans på ön”.
Så strunta i den första delen. Den är plågsam men behövs för att fullt ut förklara den psykologiska gåtan ifråga…och hur vissa människor (syftar på fenomen som på ytan ser ut som människor) bevisligen kan vara till och med mot egna barn…så den delen får ”gå med”…på egen risk..;/
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/helen-del1.jpg
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/helen-del2.jpg
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/helen-87.jpg
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/anette.jpg
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/11/lennart.jpg

Sist ska sägas
att jag iaf börjat begrunda innehållet i ditt kommunförslag men vill att det ska ”sätta sig” mer innan jag kommenterar. Är i stort sett med på ditt upplägg men som sagt lite betänketid skadar inget. Iaf inte när det gäller detta dokument. Och ngra dagar mer eller mindre saknar all betydelse…mot den tjugoåriga bakgrunden.
Kollade även din länk till det bildspelskonverterade mötet med kyrkan den 3 november 2004 då av ngn anledning spelet startade från början. Tittade på det hela igen och insåg då att spelet SKA spelas från början…hos kommunen. Först därmed blir allt klart…även i den delen.
http://dokubank.files.wordpress.com/2008/11/kf20041103-2.ppt

Återkom när du läst&begrundat det här mailet och kommentera om du vill, så maler jag vidare med bl a det kroniskt akuta problemet ang mat för dagen. Vilket jag idag inte bedömer som problem så länge till…och i sin tur gör att det inte är ngt problem…i grunden..;)

Vi hörs..;/Alf

——–

original/skärmdump
https://dokubank11.files.wordpress.com/2012/03/eb20111116.jpg

Annonser

Written by susaeg

20 mars, 2012 den 10:15