ericbright

sådan är den kafkavärlden

EB 20111216

Date: Fri, 16 Dec 2011 11:26:28 +0200
Subject: Re: konspirationen
From: stenbocken62@gmail.com
To: susaeg21@hotmail.com
CC: b3wheel@gmail.com; 3r@5d-academy.se; ake.bonnier@svenskakyrkan.se; anna.skarhed@justitiekanslern.se; annicafa@hotmail.com; brennanbjrg598@gmail.com; brfsweden@hotmail.com; canto_canto@msn.com; carinlindgren266@hotmail.com; claes.trotzig@polisen.se; corruptio1@hotmail.com; erica_wallberg@hotmail.com; eva.brunne@svenskakyrkan.se; filosofer25@hotmail.com; hogsta.domstolen@dom.se; hyperdialog@gmail.com; ingela.gardner.sundstrom@osteraker.se; jan.bonander@svenskakyrkan.se; jan.josefsson@svt.se; jan.scherman@tv4.se; joachim.dyfvermark@svt.se; justitieombudsmannen@riksdagen.se; kaj.genell@comhem.se; karin.proos@osteraker.se; kenneth.flood@svenskakyrkan.se; kjell.pedersson@telia.com; lars.modig@polisen.se; lennart.lundquist@svet.lu.se; lindeberg@aol.com; lotta_allard@yahoo.com; malou.von.sivers@tv4.se; marianne.lundius@dom.se; maria-pia.boethius@etc.se; michaela.fletcher.sjoman@osteraker.se; ove.mollvik@ebstv.se; ove.mollvik@tv4.se; par@atomer.se; registrator@jk.se; siv.kaino@osteraker.se; solens@gmail.com; svennebananen@live.com; ulf@tavelmannen.com; victoria@skrivkonst.se; alfsusaeg@gmail.com

Bästa Alf!

Jag förstår inte varför du tycker att jag skojar? Visst är din situation allvarlig och inte skojig alls, inte ett dugg. Du undrar varför du inte hört något från mig – jag har väntat på reaktioner från kommunen eller signaler från dig att kommunen reagerat på något sätt.

Jag har ett gott och rikt liv, med familj och ett bra jobb. Jag har mycket annat att göra än att sitta vid datorn dagarna i ända. Dessutom vet jag inte om det finns så mycket annat jag kan göra för dig. Jag skickade brevet till kommunen och hoppades på någon form av reaktion – helst till det bättre. Tillsvidare lyser de verkliga åtgärderna med sin frånvaro. Dessutom är jag ju tvungen att försöka hjälpa dig på distans, eftersom jag bor i Helsingfors. Jag kan förstås i mån av möjlighet vara ett samtalsstöd – ett bollplank för dig att ventilera åsikter.

När jag bland mina vänner på min officiella profil försökt mobilisera stöd för din sak har jag inte mött annan framgång än moraliskt förstående – ”det är ju hemskt”, ”stackars karl”, men också: han verkar vara en sån där rättshaverist; han är nog lite paranoid osv.

Själv måste jag säga, att jag nog inte är säker på att det förekommer en verklig konspiration i ditt fall. Snarare en serie olyckliga omständigheter och att kommunen inte har vilja eller förmåga att göra något åt saken. Det är ju förstås graverande bevis på myndigheternas, de kommunala tjänstemännens allvarliga inkompetens kombinerat med självgodhet. Illa nog! Utan tvekan en allvarlig brist i det svenska samhällsbygget. Slående är det också, att den lyckliga välbärgade medelsvensson med lägenhet eller villa och en Volvo på gården aldrig kommer att upptäcka att något är fel. Bristerna kommer i dagen då sådana som du, som fallit igenom samhällets skyddsnät inte finner sig i sin situation.

Finns det ett medvetet ont uppsåt, eller rent av en konspiration, från samhällets sida? Jag tror inte det. Men nog stor inkompetens och kanske lättja – definitivt rädsla för att göra fel, att kanske bryta mot några regler. Därför skyler man över, försöker tiga ihjäl, sopa under mattan och i sista hand sinnessjukförklara den som dristar sig till att klaga.

Vad kan jag då ännu göra? Det känns som att köra ljusen släckta, vara medveten om stenar och träd vid vägkanten – men inte veta var de är och hur man ska undgå att krocka med dem.

Jag är rädd att jag gör dig besviken – jag har varit rädd för detta från första början. Jag vill så gärna hjälpa dig, men vet inte om jag kan.

Broderligen, EB

Den 15 december 2011 19:03 skrev Alf Susaeg <susaeg21@hotmail.com>:

Broder EB,
utgår från att du nu ”skojar med alla” trots att alla (insatta) vet att inget kan vara allvarligare, just nu. Exempelvis det jag skrev som svar på Lotta Allards fb-kommentar igår kopplat till kommunens överraskande hembesök den 9 december
https://dokubank11.wordpress.com/kommunbesok-9-dec/
(upprinnelse… https://dokubank11.wordpress.com/ericbright/aktionen/ )
Du har läst och ‘upptummat’ inlägget och känner händelseförloppen vid kommunbesöket 9 december.
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/12/eb20111215-fok.jpg
 
Det ‘skojjiga’ är att jag inget alls hört från dig därefter. Varken via pappersbrev, e-mail eller facebook. Detta trots att du ‘per evidens’ så väl känner det allvarliga nuläget. Inkl allt som…enbart oss emellan…avhandlats sedan i somras (exempellänkar)
https://dokubank11.wordpress.com/ericbright/
http://geasus.wordpress.com/2011/10/26/sanningens-ogonblick/
http://geasus.files.wordpress.com/2011/11/vemtogbort4400.jpg
Enda tecken kopplat till allt detta är din retoriska fråga vid 22-tiden i går kväll:
”Vad är han för en fåntratt?”
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/12/eb-20111215-4.jpg
 
Som sagt broder Eric. Var snäll (re)agera på s k naturligt, förväntat, broderligt och mänskligt sätt. Och ffa fokusera viktigaste sakfrågor före näst viktigaste.
Viktigaste sakfråga är idag sol klar hos alla insatta; kommunens med allierade beslutsamma utpressnings- och utsvältningsprocesser. Vilka som du vet strider mot alla övergripande konventioner ang mänsklighet och mänskliga rättigheter.
http://dokubank12.wordpress.com/2011/11/18/utsvaltningen/
där senaste besök och besked från Österåker lämnades den 9 december. Vilket innebär fortsatt utpressning, utsvältning och grov brottsutövning till dess omvärlden vaknar och förstår vad som pågår…
https://dokubank11.wordpress.com/kommunbesok-9-dec/

Jag vet inte vad som ska till? Namninsamling hos polis, åklagare eller andra med myndighet, makt och medel att komma till undsättning? Eller står som vanligt Korruptionen i vägen…även för den utvägen? Vad tror du?
Hör av dig…helst per vändande post..;/Alf

PS. Ang dagstema, inledande rubrikval mm skrev Jonas Kiran en tänkvärd kommentar ang ‘upprinnelserubriken’…Djävulsk konspiration…eller broderlig hjälpaktion.  Bådeoch pågår!  skrev Jonas…vad tror du?
Publicerar f.ö. som vanligt på WordPress och Facebook….Avlyssna ljudfilerna igen och skumma häromdagenbrevet från Ove Mollvik
https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/12/om-20111212-4.jpg
finns mycket i nuläget som klarläggs…av detta…

 ——–

original(skärmdump)

https://dokubank11.files.wordpress.com/2011/12/eb20111216.jpg

 

Annonser

Written by susaeg

16 december, 2011 den 11:33

%d bloggare gillar detta: